Test uw ogen met
Test uw ogen met

de Visioffice van Essilor

Lees meer

Brillenglazen bij Mirck Optiek, welke moet ik kiezen?

Ieders ogen zijn anders. Daarom is het ook zo belangrijk om bij het kiezen van brillenglazen te kijken naar persoonlijke wensen en niet alleen naar wat uw ogen volgens de oogmeting nodig hebben. Bij Mirck Optiek vragen we u daarom naar uw levensstijl, testen we uw ogen uitvoerig, bespreken we alle opties en helpen we u de beste brillenglazen te vinden voor uw ogen. Wij gaan alleen voor de perfecte match!

Mirck-Optiek-Brillenglazen-artike-afbeelding-1

Welke brillenglazen passen bij u?

Heeft u een bril nodig in elke situatie, wanneer u in de verte moet kijken of juist met lezen of tijdens het werken achter de computer? Deze vragen stellen wij u bij het bepalen van het juiste brillenglas. Zo kunnen we bekijken of u multifocale, enkelvoudige of zogenaamde beeldschermglazen nodig heeft. De perfecte bril voor u is afgestemd op zowel uw oogmeting als uw levensstijl. Een stukje maatwerk dus.


Mirck-Optiek-Brillenglazen-artike-afbeelding-3

Corrigerende brillenglazen van Essilor

Wij werken samen met Essilor, wereldmarktleider op het gebied van corrigerende brillenglazen. De mogelijkheden op het gebied van brillenglazen zijn enorm divers. Heeft u een bril nodig die wel tegen een stootje of krasje kan, die stof afstoot of juist een bril waarbij de vingerafdrukken niet telkens op uw glas staan? Voor bijna elke wens is een passend brillenglas te vinden. Mirck Optiek helpt u graag juist die glazen te kiezen die precies passen bij uw smaak, lifestyle én zicht.

Maak een afspraak


Lees meer over brillenglazen


Top