verbouwing03
verbouwing01
verbouwing02

Mirck Optiek gaat verhuizen

Drie keer is scheepsrecht, luidt het gezegde. Mirck Optiek krijgt voor de derde keer een nieuwe plek in Krommenie!

Eigenaar Robbert Hoendervoogt vertelt: "Mijn droom gaat in vervulling. Vol trots kan ik nu laten weten dat wij (Mirck Optiek) gaan verhuizen! We verhuizen van nummer 42 naar nummer 32. Voor velen misschien bekend als het voormalige pand van Vogelpoel." 

Via de website en onze Facebook houdt Mirck Optiek iedereen graag op de hoogte van de ontwikkelingen. De verwachting is dat de verhuizing eind 2017 plaats gaat vinden, maar er is nog veel werk aan de winkel. Op dit moment wordt het nieuwe pand dan ook druk verbouwd. In de afbeeldingen hierboven kunt u de vorderingen bekijken. 

"Ik ben nu 10 jaar de eigenaar van Mirck Optiek en samen met mijn team werken we aan de toekomst. Ik heb veel plannen en ideeën, en deze kan ik allemaal gaan realiseren in de nieuwe winkel. Ondanks dat het uiterlijk van de winkel en de plek dus gaan veranderen, blijven we ons focussen op persoonlijke aandacht, interesse, service, kwaliteit en vakman(/vrouw)schap. Ook gaan we ons de komende jaren meer richten op oogzorg. Dat doen we samen met onze optometrist die om de week op donderdagochtend aanwezig is. Onze optometrist zetten wij in als we dat nodig vinden bv bij glaucoom, staar, diabetes of andere oogaandoeningen. Het is fijn om die kennis nu ook in huis te hebben.", aldus Robbert. 

Uiteraard bent u nu nog van harte welkom in onze huidige winkel, waar we net weer nieuwe collecties binnen hebben gekregen, waaronder ook veel nieuwe zonnebrillen! Ideaal voor komende lente en zomer. Ook voor een oogmeting of informatie over contactlenzen staan wij, zoals u van ons gewend bent, voor u klaar.

 

Aannemer verbouwing winkelpand: TBP Bouw Wormerveer / Architect: Buro Schoute te Zaandijk

verhuizen1

Top